Make your own free website on Tripod.com

Tipspromenad till festen för barn och vuxna.
Frågor svar och hela uppläget hittar du tips om här hos
https://sites.google.com/site/tipspromenader/

 

 

 

Bebisboken - en riktigt bra Dopgåva

 

Det är en gåva som du ger till en nybliven förälder. Gåvan kan därefter byta händer och föras vidare i all evighet. Det är den bästa presenten för den nya mamman och pappan men också för barnet! Det är gåvan för dig som vill ha ett alldeles eget och roligt projekt att ge vidare till dina nära och kära. Det är gåvan av minnen du ger till ditt barn. Vad är det? Det är Bebisboken!

På Bebisboken.se kan du som förälder skriva och föreviga din bebis första levnadsår. Du skriver bebisens dagbok och bevarar oförglömliga händelser på papper med hjälp av inspirerande frågor och rolig fakta. Du kan till och med lägga upp en mängd bilder efter ditt val. Bli ditt barns författare och fotograf, skapa boken om ditt barn och låt släkten ta del av den. Det krävs inga stora kunskaper! Babybox

Bebisboken går att beställa i en fin och unik box i handgjort papper med informationsfolder och värdebevis för endast 199 kr. Vill du hellre ha boken på finska finns Vauvakirja som alternativ.

Ditt sökande efter den bästa presenten är över! Du kan beställa bebisboken till dig eller som en present till någon som nyligen har fött eller väntar barn. Beställ bebisboken genom formuläret här: http://www.bebisboken.se

 

 När någon blir förälder så får ofta någon barnbarn. Även om man först är mest intresserad av barnbarnen så kommer det snart en tid där man vill berätta för barnbarnen om sitt liv och det är till tjänsten tillminabarnbarn.se kommer in i bilden. Alla kan skriva en bok om sitt liv med hjälp av mallarna och frågorna som finns på tillminabarnbarn.se Läs mer om hur enkelt det är att skriva här.

 

Letar du efter nyfödda webbisar? Här hittar du webbisar från Helsingborg, webbisar från Uppsala, Webbisar från Halland, webbisar från blekinge, webbisar från Malmö och webbisar från Lund. 

 

Webbisar hos bebisboken

 

 Fler webbisar hittar du här

 

 

 

Namntavla kan du göra själv helt gratis hos http://www.bebisboken.se/namntavla
Vill du se vad kunderna tycker- läs mer om det här: http://www.bebisboken.se/

 

 

 

Visste du att Bebisboken även finns på finska då heter den Vauvakirja. Även på norska Min baby bok

 

Bebisboken på danska Din Baby bog

 

På engelska heter bebisboken Book about baby 

 

Letar du efter en bra bröllopspresent. Spana in Bröllopsboken - bra tips på bröllopspresent

 

 

 

För barnkalaset och födelsedagsfesten för lite äldre barn kan man göra en skattjakt. Här kan du ladda ner och skriva

ut en skattjakt för barn.
22 dopdikter hittar du här hos bebisboken.se

 

 

 

Skicka gratulationskort till nyblivna bebisar och föräldrar gratis här

 

Fler intressanta webplaser från samma utgivare.

 

Grapevine
Hälsa
Grapevine Fritid
Goodies till barnen
Goodies lapsille
Grapevine.tv

 

Mmail.nu

 


 Vill du arrangera en annorlunda fest som blir ihågkommen? Bjud in till en mordmysteriefest. Så här skapar du en fest med mordmysterie tema.